• Pon - Pet 8.00 - 16.00 | Sub - 13.00

O nama

Zadovoljan klijent je
naš prioritet i obaveza

AGENCIJA RONEM

Preduzeće ,,ronem ’’ osnovano je 2005. godine sa sjedištem u Podgorici u Donjoj Gorici. Društvo je registorvano kao društvo sa ograničenom odgovornošču za proizvodnju, promet i usluge export-import. Društvo u sastavu svog poslovanja nudi sledeće uslužne djelatnosti:
  • Registraciju vozila
  • Homologacija I carinjenje vozila
  • Rent a car vozila
  • Osiguranje motornih vozila
  • I tehnički pregled motornih vozila,
  • Prevode vozila
  • Trgovinu  automobilima i lakim motornim vozilima,

Od svog osnivanja do danas kompanija prati samo uzlazni put u svom poslovanju. Kompanija je prvo osnovana kao društvo trgovinu automobilima i lakim motornim vozilima, da bi kasnije tokom dobrog poslovanja i sve češće potražnje kompanija odlučila da proširi svoju djelatnost. Tako 2008. godine kompanija otvara novi segment u sovom poslovanju i od tada do danas vrši uslužno osiguranje vozila, registracije motornih vozila i pruža usluge tehničkog pregleda. Agencija Ronem se nalazi u sklopu kompanije Mobilauto.

U svojoj ponudi kompanija ima sledeće marke  automobile koji su za iznajmljvanje  : Reno, Pežo, Tojota, Range Rover, Volkswagen kao i drugi.. Dakle, lepeza automobila koji se mogu iznajmiti  u ovoj kompaniji je veoma široka. Automobili koji se prodaju u kompaniji su relativno mladi, od 2010 godine pa na dalje i veoma očuvani. Takođe, kompanija nudi osiguranje motornih vozila. U kompaniji RONEM  se može sklopiti kupoprodajni ugovor svih vrsta vozila kao I pravni savjeti pri prodaji ili kupovini vozila. Kada su u pitanju usluge tehničkog pregleda motornih vozila kompanija vrši tehnički pregled svih vrsta  vozila koja registruje sama, ali i uslužno vrši tehničke preglede automobile za druge agencije koje se bave registracijom motornih vozila.

Dakle, zahvaljujući svojoj širokoj lepezi usluga I proizvoda kompanija klijentima i mušterijama nudi mogućnost da kupi auto, na istom mjestu ga osigura, registruje, odradi tehnički pregled i sa novim registrovanim automobilom krene kući. Takodje nudi registracije na rate kao I usluge rent a cara. Ovakva ponuda je rijetkost na tržištu, što je velika prednost za kompaniju RONEM  i njen osnovni adut .